КОМПЮТЪР КОНСУЛТ ЕООД ПРЕДЛАГА НАД 8000 ПРОДУКТА
Количка - 0,00 лв.

Нямате продукти в количката.

Кредитни карти MasterCard


Вашата карта MasterCard е идеалният метод за плащане. Тя Ви осигурява комфорт и безопасност на плащането независимо, дали сте в чужбина, пазарувате по Интернет от вкъщи или извършвате текущи плащания. В света тя се приема в над 22 милиона обекта. Ще ги познаете по логото на MasterCard.

Сигурност при ползване на кредитна карта MasterCard

Спазвайте следните стъпки за сигурност при употреба на Вашата MasterCard:

·  Веднага поставете подписа си върху новата Ви карта.
·  Пазете номерата на картата и сметките, с които е свързана на сигурно място.
·  Запомнете ПИН кода.
·  Унищожете ненужните копия от квитанции, самолетни билети и всякакви бележки, които съдържат данни за Вашата карта.
·  Преди да пазарувате, потърсете информация в местната агенция за защита на потребителя за търговците, ако се съмнявате в почтенноста им.
·  Не предоставяйте лична информация, когато не сте сигурни, че е уместно или безопасно.
·  НИКОГА не споделяйте паролата си за онлайн връзка с Вашата сметка.
·  Избягвайте предоставянето на информация за Вашата сметка, освен, когато такава е необходима за оторизиране на плащане.

MasterCard ви гарантира безопасно и сигурно онлайн пазаруване с технологията SecureCode.

MasterCard SecureCode комбинира сигурност и простота на онлайн транзакциите към хиляди магазини. Чрез тази технология разполагате със собствен код, известен само на Вас и Вашата банка. С него Вашата сметка е предпазена от злоупотреби при пазаруване от партньорски онлайн магазини.

За да ползвате MasterCard SecureCode, трябва да се регистрирате за него и да изберете свой личен SecureCode, според изискванията на Вашата банка или финансова институция. Използвайте SecureCode, вместо ПИН кода при плащане онлайн, за да повишите защитата си. Как става това? Въведете номера на Вашата карта MasterCard при покупка в онлайн магазин. Ще се отвори защитен прозорец от Вашата банка. В него въведете изисквания SecureCode. След няколко секунди Вашата банка ще потвърди самоличността Ви и ще оторизира транзакцията.

Безопасност

Ако заплащаните от Вас стоки или услуги не отговарят на изискванията Ви, обърнете се към издателя на картата. Обсъдете проблема, за да намерите оптимално решение. В някои случаи имате право да преустановите плащането към търговеца.

Измама е всяка транзакция, която не е била извършена от Вас. В случай на подозрение за някаква форма на измама или злоупотреба, свържете се спешно с банката или финансовата институция, издател на Вашата карта MasterCard. Възможно е картата Ви да бъде анулирана, след което да Ви бъде издадена нова. Уверете се, че адресът Ви за контакт, използван от банката/институцията е правилен.

Ако с картата Ви са извършени подозрителни транзакции, въпреки, че не сте се разделяли с нея, потърсете издателя и съобщете за вероятна злоупотреба. Поискайте нова карта. Също така, уведомете кредитното бюро за направената измама, в случай на такава. Към Вашата папка-досие ще бъде добавено известие „Тревога за измама”. Поискайте копие от отчета по кредита Ви. Проверете го отново внимателно.

MasterCard Global Service

Във всяка точка на света, Вие сте защитени. MasterCard Global Service е на Ваше разположение 24/7. Можете да разчитате на поддръжка денонощно, всеки ден от годината. Ще ви обслужи представител, владеещ Вашия език. При изгубени или откраднати карти, ще Ви се окаже помощ за издаване на нови такива. Ще Ви бъде отговорено на възникнали въпроси, относно достъп до сметката Ви. Вместо да чакате редовните месечни фактури по Вашите транзакции, може да Ви бъде предоставена информация за салдото по сметката.